duminică, 23 octombrie 2011

Stay True To Your Heart!

                Așa cum spune și o poză de pe blogul meu All Pics, niciodată să nu ne mințim inima. Și ce vrea să spună asta? Probabil că vă gândiți ca de obicei când mințim pe cineva defapt ne mințim pe noi (:-@). Asta e cam adevărat, dar nu despre asta e vorba. Să încep cu începutul, care acum este o poveste :)
          Totul începe cu o fată ce credea că totul este în inimioare și floricele. Era în clasa a VI-a. Într-o zi de marți, în ultima pauză, se duce ea până la chioșcul școlii. Pe scări se împiedică și se duce dea dura până jos. Acolo cade peste un băiat. Își ridică privirea și se îndrăgostește pe moment ♥ ♥ ♥ . Se rușinează și roșește ca un rac înflăcărat. Băiatul chicotește și o ia în brațe. O întreabă dacă a pațit ceva. Se uită atent în ochii lui și spune: „Da, mă doare capul și cred că m-am lovit la gură”. Adevărul că ea era în perfectă formă iar băiatul cam știa asta dar intrase în jocul fetei pentru că îi cam plăcea de aceasta. A dus-o într-un colț din curtea școlii și a povestit cu ea.
          Când s-a sunat ea s-a ridicat să plece dar el nu a lăsat-o. O îndemna să chiulească împreuna de la următoarea oră. Ea era o fată cuminte și de treabă și nu a vrut. A luat-o de mână și i-a zis să mai stea oar un minut. A fost de acord. I-a spus să închidă ochii. A stat cu ochii închiși vreo 10 secunde, iar ceea ce a urmat a fost un sărut. Fata nu mai putea de bucurie deoarece avusese primul sărut cu un băiat foaaarte drăguț. El era clasa a VIII-a. Nu a mai vrut să plece, dar a făcut-o pentru că știa că dacă se află va fi nasol. El a condus-o până la clasa ei. Profesoara a certat-o, pentru că venise la jumătatea orei, dar ea continua să mintă, spunând că doar nu a fost atentă la ceas. A continuat să își spună acel lucru și pentru sine, ajungând să creadă acel lucru. Apoi a urmat o vacanță. Cei doi nu s-au mai văzut, el crezând apoi că e mică și neștiutoare pentru că a plecat și era cam dezorientată și speriată. Fata a plâns pentru asta, dar și-a văzut de viață. Cel mai mare motiv pentru care era supărată era că își mințise inima.

Sper că ați primit mesajul din această poveste care deși copmpusă de mine și pe mine m-a impresionmat :)). Și e destul de amuzantă totusi. Sper că v-a plăcut :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu