duminică, 8 aprilie 2012

Buze strlucitoare, fara ruj ?!

                Hei heii ! Da, se poate sa aveti buze complet "Shiny" fara a folosi ruj. Doar apa si o periuta de dinti. Nu v-ati prins? Off, deci, sa incepem :D ! 
Ca sa aveti si o respiratie fresh, faceti asta dupa ce va spalati pe dinti. Deci, luati periuta de dinti, uda, si, ca si cum ati "musca" din ea cu buzele , o miscati stanga dreapta, din ce in ce mai repede si mai apasat.
Okey, poate ca doare la inceput, dar , totusi, frumusetea costa ;)) ! Apoi, la fel cum sa frecati dintii faceti cu buza de jos ( e mai usor de cat la buza superioara ). Apoi, nu e ca la ruj, trebuie sa faceti la fel si cu buza superioara. Acum, atinge-ti usor buzele, din ce in ce mai tare ca un "masaj" sa nu mai te usture. nu-i asa ca sunt foarte moi si stralucitoare ? Si, mai presus de aceste, aerul natural e intotdeauna cea mai buna solutie.
Oh, era sa uit ! Nu e foarte simplu sa "dai jos" "culoarea", pentru ca, practic nu e o culoare, nu ? :)). Oricum, daca udati un prosop / hartie igienica / servetel o data cu apa calda si il puneti pe buze ca si cum  v-ati sterge de ruj, apoi il dati in apa rece si repetati figura, buzele se vor mai "relaxa" si culoarea va fi mai palida.
Pentru faptul ca sunt fiine si mooi: you're gonna have the perfect kiss :-* !
Byye !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu